Forside  |  Søg  |  Kontakt  |  English
 

DialogpiloterneDialogpiloterne

Dialogpiloterne er et uddannelsesforløb i dialog. Forløbet er en blanding af teori og praksis, der klæder deltagerne på til at navigere i forskellighed. Deltagerne får en række redskaber til selv at arrangere dialogforløb i sin lokale kirke, på sin arbejdsplads eller i sin forening. Uddannelsen er åben for alle og tager højde for at alle ikke har en kristen baggrund.

Kurset blev sidst afholdt d. 26.-28. august 2011. På denne side og i IKONs øvrige informationskanaler kan du se, hvornår kurset igen afholdes. Se det tidligere program her.

Næste gang IKON afholder Dialogpiloterne bliver d. 27.-29. september 2013. Se programmet og tilmeld dig her

 

Stor succes med Dialogpiloterne i weekend-format!

Stor tillid og intensitet prægede kurset, Dialogpiloterne, i slutningen af august 2011. Deltagerne var kommet for at lære nyt, kurset veltilrettelagt og denne cocktail endte i en symfoni af nysgerrighed, læring, tillid og udvikling. Deltagerne gik hjem med nye redskaber til at arrangere dialogaktiviteter samt et stort personligt udbytte. Hold øje med næste kursus - det er værd at prioritere! Uddannelsen blev tidligere afholdt i 2008 og 2009 som ugekurser.  

Dialogpiloten - en håndbog i dialog

Her kan du også læse Dialogpiloten - en håndbog i dialog. Hvis du ønsker at have den trykte udgave af Dialogpiloten kan du købe for 100 kr. Ring på 30 200 280 eller skriv til ikon@ikon-danmark.dk